643 Barcelona Kläder - Waldo

From Craig\'s Compendium
Jump to: navigation, search

Darragh MacAnthony är i full ström. Ordföranden och ägaren till League One Peterborough United sitter på träningsplatsen som han renoverade och förbereder sig för ankomsten av Leicester City på lördag för ett FA Cup-fjärde slips och MacAnthony har använt chansen att ge en stat i nationens adress.
Den irländska fastighetsmagnaten bor i USA och har flygt in för tillfället. Han är klädd i varumärkestil - halv rufsig, halvblingig. Han är rakad och i en vass Barcelona tröja jumper men glansen från hans juvelklädda klocka kan ses från andra sidan rummet. MacAnthony, 41, har ägt Posh i 11 år och det har aldrig varit tråkigt. Hans ägande har två gånger tagit klubben till mästerskapet, vunnit EFL Trophy på Wembley 2014 och gjort miljoner på spelare som George Boyd, Dwight Gayle och Britt Assombalonga. Han har också gjort något antal uttalade kommentarer; vare sig det är offentligt, till pressen eller på sociala medier. Liverpool tröja Och han är inte på väg att sluta.
En cupkörning betyder också en säsong då MacAnthony inte behöver sticka handen i fickan. Om klubben kör sig själv, säger han, skulle den förmodligen sitta i League Two. Varje år som Posh är i League One kommer klubben att förlora. MacAnthony är nöjd med detta, den entreprenörsmetoden som passar honom ner till marken. Men det är också uppenbart att han inte är nöjd med fotbollens beskaffenhet.http://zxbairy.com/home.php?mod=space&uid=48502&do=profile


VelvaXhbs maglie calcio bambino AmosHoope
WalterBoh fodboldtrøjer salg ZenaidaTr